Inså redovsining & katträdsla

Hej mina kära vänner! Idag har varit en ytterst kaosad dag i mitt liv. Vi hade inså-redovisning idag, inså= intestrument och sång. Gick helt okej tyckte jag, men ja, hade kunnat gå så sjukt mycket bättre ändå tycker jag. Var så sjukt nervös bara, skakade som ett jävla mongo.. Usch, usch inte okej.. Ändå skönt att få det överstökat tills det är dags igen, känns som jag har bättre koll på hur jag ska förbereda mig och vad jag ska träna på till nästa gång.

Efter insåredovsiningen så bestämde jag mig för att sova över hos min kära vän Molly. Riktigt bra beslut faktiskt, pallade inte med att vara hemma. Så jag och Molly åkte hem till mig och fixade hästarna och sedan satte vi oss på bussen in till Malmö. Nu sitter vi här i Mollys överfeta säng och chillar. Något som inte är lika fett är at Molly har två gigantiska katter, eller ja, det ena är gigantisk i alla fall, och jag är rädd för katter, så det är inget plus. Den största katten kom nyss och satte sig på mig, fick halvt panik.. Haha så sämst jag är.. 

Anyway, imorgon är det skolavslutning, tagga,tagga eller inte, vill inte sluta skolan!

Nu ska vi softa film, ni får ha det bäst!

 


Jag ser på dig och du ser på mig, och jag känner jajjaa, jag vill ha dig!

Nu jävlar. Nostalgiska låtar is the shiet.
Vi la skolarbetena åt sidan och sitter nu och sjunger Per gessle, gyllene tider och andra sånna låtar. Ganska passande må jag säga...


/Michelle & Elsa

Michelle skriver..

Hello sweethearts!♥
Det är "Michelle my bell" som skriver, som Elsa brukar kalla mig ;)

Elsiis har inte bloggat på typ hur länge som helst så jag sitter här och skriver åt henne nu medan hon gör en SO-läxa som jag redan har gjort.. tralala. Vi har so med vise mannen!

Nu säger elsa - ibland känner jag att jag är en ganska sne människa och jag instämmer! Det är jag också så perfect matching, right? ;)   Äe, vi är för flummiga vi två.. varvar serious talking med kuliga saker..

Jag & Elsa 14 okt, innan sb!! Utgång på G, jaadåe!

RSS 2.0