Danny....

nu beger jag mig till Danny som förövrigt fotade mig idag! Mer update senare!

ourh

Hur fan kommer det sig att du är så jävla sur på mig hela jävla tiden?
Du bara tar mina vänner hit och dit och tror att du är något.
Ingen tycker om dig? Du gör mig sjuk.
Du är så omogen... Jag dör.


tre dagar!

Har äntligen hittat en lösning på mitt Sven Inge problem.... jag kommer upp och jobbar tre dagar! Tyckte det var smart... Det jobbiga var ju att när jag sa till mamma att jag inte var säker på att jag skulle upp och sånt så haka hon på det hela mycket, så nu fick jag tjata mig till det....  Fast det är väl så jag vill ha det, eller?
Haha yey... ;)

regn...

Nu skall jag bege mig ut i spöregnet..... Vill helst sova.. Hörs ikväll....

glömde...

glömde säga.... ATT JAG ÄLSKAR MINA UNDERBARA VÄNNER SOM GÖR MIN DAG TILL VAD DEN ÄR, NI VET VILKA NI ÄR <3



saknar förstås, Annika, Isabelle och bästa Allocks med.....  :(

tidsbrist....

Tänkte uppdatera min blogg med ingenting? Har det så sjukt stressat nu... Typ 1000 prov och 1000 andra saker som skall göras..., Inte okej. Hinner knappt med Handy. Som förövrigt hade fetdamp idag när jag red lektion... Blev så arg så tårarna sprutade. Pappa blev typ förtvivlad och hoppade, mot alla odds upp och satt en liten stund på honom. Bara skritt och trav. Men ändå! Trodde aldrig att det skulle hända.

Vill ni veta något sjukt? Min älskade söta lilla NO lärare Michaela har tappat bort min labbrapport som jag skrev för typ tre veckor sedan... Så jävla stört.

och en annan sak som också suger, det är att Josefin som vi har nu i SO, hon är gravid.. OURH, jag älskar ju henne :( Varför blir alla bra lärare gravida? Suck...

äääh

vaknade nyss.. oups. Började för 25 minuter sen..... Är så jävla skoltrött. Suug

ååh

ååh nu fick jag ett sånt där jag-vill-upp-och-jobba-hos-sven-inge ryck.... Jobbigt när de händer haha, känns helt konstigt då.. Det är dessutom sjukt långt tills jag ska dit.. Ourh. Varför ska jag inte jobba på höstlovet??? ourh va trött jag blir på mig själv.

HJÄLP!

Haaallå, vi snackar just nu med Josse och det var tre personer som blev misshandlade på ICA igår... Och jag och Malin var typ ute hela natten och vi hade typ kunnat döö... omg...

Pannkakor

Glömde ju säga!

Jag och Malin ska göra pannkakor nu, blir säkert gott :)

och fyfan va det regnar.. inte bra. Min ponny blir blöööt.


tjosan ballsosan!

Gårdagen var, hm, oväntad hahah. Som vanligt tappade vi lite folk på vägen, men den blev endå värsta lyckad! Dock regnade det sönder på mig och malin när vi cyklade hem.
Red Handy lite kort bara, en liten svän på Amerika Jorden. Gick faktiskt bra, han var ganska lugn tils han fick hoppa en stock haha. Sedan klippte pappa honom, hela ponnyn. Igen. Var ju bara två veckor sen vi klippte honom, men allt hade typ växt ut igen... Random...

Idag så får vi se vad dagen har att bjuda på, kommer förmodligen spendera den med dom bästa. ;)

haha

Vilka konstiga statusr alla har på facebook...





Några i alla falll ;) Varav jag lade upp "hoppsan" på min status... yey.

alex :(<3


Jag saknar dig så extremt mycket Alex.... Du förstår inte :(

aj då

Har minst sagt haft en tuff vecka. Det är inget jag direkt tänker skriva här, men ja... Kan ju säga att jag inte skall åka upp till sie på höstlovet. vet inte hur det känns riktigt, ångrar mig hela tiden... Saknar ju mina underbara vänner där uppe <3 Men, jag måste tänka på min underbara häst... Så jäkla fin han är!

Handy gick dessutom riktigt jäkla bra idag, så jävla skön känsla!
Red i min nya sadell idag, typ något av de bästa!


Har en sån här fast i brun... Kostar 20 000, ajaj sa elsas plånbok....

hmhmhm

hmh, kan inte sova... Pratar med weber på bdb... Ska jag, eller ska jag inte upp till Sven Inge på lovet? Jag vill dit mer än allt, typ. Men jag borde inte med tanke på Handy & Nemo och skolan och allt. Hörde ni? jag tänker på skolan? Vet inte vad jag ska göra..... Jobbigt:(

vad tycker ni? JA/NEJ till Sven Inge på höstlovet?



hmhmhm

hmh, kan inte sova... Pratar med weber på bdb... Ska jag, eller ska jag inte upp till Sven Inge på lovet? Jag vill dit mer än allt, typ. Men jag borde inte med tanke på Handy & Nemo och skolan och allt. Hörde ni? jag tänker på skolan? Vet inte vad jag ska göra..... Jobbigt:(

vad tycker ni? JA/NEJ till Sven Inge på höstlovet?



Elisabeths nya häst

Vi har hittat Nemo!

trötter

fasiken va jag är trött... Så jag tror jag gör som Handy, gäspar och går och lägger mig....

:)

sommar :(

Hittade två fina bilder från i somras... Jag saknar så mycket, det gör ont :(




Saknar till och med Boonie

nattridning

Red ut en stund nu på kvällen... Mysigt. Tur man har en sån cool ponny som galopperar rakt in i mörkret trots att jag är mörkrädd som faan... Kärlek, kärlek.

Sitter här och pratar med en bra vän, Jesper <3

Har inget att skriva om som ni kanske märker, skrev matteprov idag, jobbigt.... Svenskprov imorgon, men jag tror att jag kan det. För en gångs skull. Det hjälper inte att jag har MVG i svenska, jag kan ändå inte alla satsdelar. Orh.


Laaagom trött ponny efter vår fartfyllda nattrunda ;)

nattridning

Red ut en stund nu på kvällen... Mysigt. Tur man har en sån cool ponny som galopperar rakt in i mörkret trots att jag är mörkrädd som faan... Kärlek, kärlek.

Sitter här och pratar med en bra vän, Jesper <3

Har inget att skriva om som ni kanske märker, skrev matteprov idag, jobbigt.... Svenskprov imorgon, men jag tror att jag kan det. För en gångs skull. Det hjälper inte att jag har MVG i svenska, jag kan ändå inte alla satsdelar. Orh.


Laaagom trött ponny efter vår fartfyllda nattrunda ;)

:(((

GUD, jag glömde ju berätta. Fernando markerade lite på h.f idag.... Hoppas bara på en sträckning, men pappa skall ringa Helena imorgonbitti så vi kan få tid på ATG.... Fina Nando, håll tummarna för honom <3


:(<3

Blogg.se är sämst :(

Fan va blogg.se är dåligt. Jag har inte kunnat blogga på flera dagar för sidan bara error, error, error.... Daah säger elso då.
Jag tänkte i alla fall berätta om min lilla helg.. I fredags så var jag och spenderade kvalitetstid med min älskade bästa Danny. Bäst, bäst, bäst. Sen var det tidig morgon på lördagen och ner till stallet och rida sedan hålla teori... (FYRA GRUPPER!! SINNES!!!) Har saknat mina barn, som är så söta!
Sen vid tolv tiden så åkte jag ut till Susanne och red Frequens, finfin var han, värsta stora hästen nu ju!
Sedan gott folk så, tro det eller ej, så åkte jag med Jasse till hennes släktmiddag och var där tills typ nio på kvällen. Sen hem och titta film och tjocka i oss godis. Hej och hå!
Jag skall försöka få jasse att skicka bilderna som vi tog idag när vi red i morse på frequens och moi, så om du läser detta jasse så kan du väl typ kommentera ngt ;)

Nu är det så att jag är så galet trött, så jag måste verkligen sova... Godnatt alla trogna bloggläsare som läser bloggen trots kass update! <3


Jag hatar att saknar dig & jag hatar att jag älskar dig.

jobbigt....

Allting känns så jävla konstigt. Vet absolut inte vad jag vill längre. Har så otroligt mycket tankar i huvudet, jag vet inte riktigt var jag skall bli av. De saker som jag trodde var rätt, det visar sig att det är helt fel.
Och den person som alltid alltid alltid finns för mig, den finns inte längre där. Och det gör ont. Det gör så jävla ont.
Jag var så naiv och trodde att det var skillnad med mig, att denne inte alls skulle svika mig och gå vidare utan mig, men jag var så naiv. Jag borde ha lyssnat på vad folk sade till mig. Nu sitter jag här, helt jävla ensam och krossad. As usal.
Har inte kännt denna känslan på flera år, blandad hat, sorg och svek. För jag litade verkligen på denna personen, jag sade ord som aldrig tidigare hade existerat i min mun, det hade bara funnits i mina tankar. För visst sa denne att den alltid skulle finnas där, och jag trodde på det, för allt hade ju varit så bra, ellehur? Men vad kan jag göra åt det nu?
Och det värsta av allt, det är att jag inte sluta bry mig, trots att denne sviker gång, på gång, på gång, jag fortsätter att bry mig, trots allt. Bara för att jag är för god, jag älskar för mycket för att kunna släppa taget.
Och nu är det inte långt kvar tills vi ses igen, jag borde ha lyssnat. Fan också.

f l y g e r  i v ä g  s o m  e t t  p a p p e r s f l y g p l a n



Release me

Tankar kring gymnasium

Hmm, dom håller ju på att göra om gymnasie linjerna nu, så detta innebär att jag kanske inte kan gå på Plönninge. Eller ja, kan och kan, jag kan ju, men det känns inte lönt att gå där om jag inte kan gå samhälle.
Men the thing is, att om jag inte skall gå på Plönninge så är jag inte säker på att jag vill flytta hemifrån. Då vill jag kanske gå på sunds i alla fall, mot alla odds.
Skönt att jag inte behöver bestämma mig nu.. gaaah.

Pappa


Fredshög 120 förra helgen.... :)

Duktiga var dom och vann, världens finaste Nando!

dålig uppdatering :(

Förlåt för att det är så dålig uppdatering just nu... Det är så mycket på gång så jag hinner aldrig blogga typ...
Ogilla.

Tack alla för en supertrevlig kväll igår i alla fall!

RSS 2.0