....

Eclipse var vääääldigt bra! Så bion var mycket lyckad.
Mår dock inte så bra över att jag ska hem på fredag... FAN.

Det gör ont i hjärtat när jag ser hur du skadar diog själv,
jag önskar bara att du kunde få upp ögonen och se vad du håller på med.
Men jag klandrar inte dig, för vi två, vi vandrar hand i hand.

E(lsa)clipse-tankar

Elsa är väldigt trött i sin kropp efter denna dagen.
Elsa är väldigt hungrig också, Annika sitter här och lyssnar på musik.
Annika kom hem från Holland idag, med Sven Inge.
Snart ska Elsa på bio med henne, Annika är också trött.
Men Annika klarar av att se på bio, Annika är en stark kvinna.
Elsa sjunger med lite i Annikas låt, Elsa kan sjunga lite, ibland, det
vet Annika.
Isabelle är i duschen, hon är väldigt långsam,
men hon är inte trött i alla fall.
Isabelle och Elsa ska vara väldigt aktiva i falsterbo,
vi ska på värsta dunderfesten.
Elsa är väldigt dålig på att blogga, det tycker Alex också.
Alex är en fin människa, hon rider sin Bella nu.
Bella är en fin häst, Achlum med. Och Zento. Lite. Ibland.
Nu ska Elsa försöka skaka liv i sin facebook. Elsa gillar facebook.
hejdå.

BAAAD :)

Idag kom Michelle med den smarta iden att vi skulle köra och bada med Zento! Så det gjorde vi, klockan är liksom halv tolv och jag är jättetrött så det kommer bara ett par bilder!





Fler bilder komme rimorgon för det gick jävlar i mig inte fort att ladda upp dessa två ;)

trötter

Nu är Elso inte speciellt pigg, men imorgon då kommer det ett långt inlägg om när jag och Isabelle gick och yrade i Ängelholm så chefens fru Annika fick komma och hämta oss... Jösses säger jag bara :)


jag är sämst :P

Jag är på riktigt helt värdelös på att blogga.... Det är helt galet, men jag ska försöka få alex att ta lite bilder under dagen så att jag har någonting att blogga om.... :)

anyway, här kommer en bild lånad av Alex, http://xelaaa.blogg.se/.


LEDIG!

Idag är jag ledig och imorgon med! Skönt, är dock väldigt rastlös, går runt här, förösker sola, men är som vanligt värdelös på det med haha!
Är faktiskt i skånes fagurhult, i våra goda vänners sommarstuga där vi brukar tillbringa minst två veckor varje sommar, mysigt! Allt känns så bra och lätt här, det tillhör ju faktiskt en av de få problemfria platserna från min barndom.... Rikigt trevligt att vara här i alla fall! Äter mycket god mat, och blir bjuden på olika sorters viner och god champagne ;)
Ska nog ta och rida Jamesone sen, det är Åsas häst, hon ville det, fast först ska vi till teboden och fika :)

Bilder på mig och Isabelle kommer när min dator har lugnat ner sig lite!

Annika är hysterisk :p

jag försöker hjälpa Annika med att ladda hem ett nedladdningsprogram och hon tror att hennes dator ska dö. Ganska underhållande att se måste jag säga :)

trött som bara den....

Ligger här i min ensamhet och äter Sveriges mest sålda bil, Ahlgrens bilar.... Fina Annika och snälla Michelle är ute och sliter med besiktningarna och jag ligger här och latar mig :( Inte rikigt ok men jag är så jävla trött.... Skäcken skötte sig inte idag, hade förmodligen rikig ordentlig träningsvärk sen igår, så nu vet jag inte rikigt vad som händer med hästarna? Sven Inge snacka något om irländska tävlingsponnyer som någon skulle komma och visa filmer på eller vad det nu var :P aja,jag hittar nog något, har ju världens största stöd från både Annikas och Isabelles sida så det löser sig säkert :)


Nu skall jag försöka sova lite, har städat hela lägenheten så Annika skall bli glad :)

Skäcken Flipp

Elsa tycker om sin skäck Flipp, den kan absolut ingenting annat än att hoppa men den är fan fin :) Denna dag har varit väldigt bra, det har flytit på rätt bra och det var nöjda kunder = BRA.


Nu sitter michelle och annika här och kränger glass, tjocka dom är ;)

<3


Jag älskar dig, vad som än händer.... <3

godiiiis

Annika har trillat av en ponny och slagit sin svanskota :( det är synd om henne.... Faast jag Isabelle och sophia svullar godis och det är gott ;)

Brev till Kungen

Tjenare Kungen, jag har ett par saker som jag skulle vilja fråga dig, för det första så undrar jag lite om hela den hä'r grejen med bröllopet? Jag menar varför ska vi betala för att din dotter ska gifta sig med någon jävla Daniel? Jag menar liksom, vem fan bryr sig? Och allt detta med att man ska sjänka gåvor och sånt, det är ju bara bull shit eftersom Victoria inte ens kommer att titta på alla gåvor? Dessutom så betalar varje svensk 15 kronor till ett bröllop som de inte ens får komma på? Jag menar vad är detta? Vad tar samhället vägen egentligen?
Jag tycker helt klart att man borde ta bort monarkin i Sverige för ni bara sitter där i ert slott i Stockholmstad och rullar tummarna.... Varför har man ens kungar och sånt kvar? Det är ju fan på medeltiden som man hade det..
Hmm, jag tycker i alla fall att du verkligen borde tänka över din roll som kung, för så som du är nu, så är du ganska patetisk :)


Ha en bra sommar, och drick inte för mycket champagne på bröllopsnatten :)


MVH Elsa

långa dagar....

Hejsvejs, dagarna är fan längre än längst här... Det är sjukt... Min häst är dessutom jätte lat eftersom ahn inte får någon mat nästan, eller asså, han får ju mat, men ingen havre som  brukar. Så han har segat till sig ganska ordentligt märkte jag idag när jag red. Imorgon kommer det nya hästar, jippie typ, eller nä, eller kanske lite i alla fall. Hursomhelst så sa Sven Inge att det skulle komma fina hästar, fast det säger han i och för sig varje gång, så det går nog inte att lita på....




Annika och Charon

still, you live inside of me.

Ångest över min ponnyplutt....

Är framme hos Sven Inge, och det är ju roligt! Träffat Isabelle till en början och sedan Annika och Viktoria....
Sitter för stunden i Alexs rum där jag och Isabelle ska tillbringa den närmaste tiden, har ångest över min lilla ponny som jag inte vet vad jag ska göra med... Det är inte alls roligt, har ingen motivation till att träna när jag inte tränar för någon tränare... Ville ju fråga om Annika kanske kan hjälpa mig lite, men det vågar jag inte när Viktoria är här.... :P
Imorgon så hoppas jag att dagen blir bra, för jag är inte på lika bra humör längre av någon anlednig, vet inte rikigt varför men ja... Sitter här med finaste Isabelle så ja, jag klarar mig nog. Är inte så mycket för att åka hem på fredag, får se om jag gör det.....


Nu ska jag prata lite med Isabelle, hoppas ni är gladare än jag ;)


Vill vara glad när jag är med min fina ponny...

Jadå :D

Gårdagen var sjuk... Hahaha.

Strandfest+regn+alkohol+galenskaper=FAIL

GALET, tack för kvällen tjejer, för ni som minns vad ni gjorde så kan jag ju säga att ni var trots allt ganska underhållande... :)

Ylva; Var är Hugo? Varför är han inte här??
Elsa; Han gick till sina kaniner...
Ylva; Vadå? Har han flera kaniner? Jag är ju hans kanin....
Elsa + Lollo; hahahahah


Jag och Karro ligger här i min säng, och ja, är döda typ.. Eller i alla fall hon, för hon var lite *GLAD* igår, tss.
Anyway, idag ska jag träna markarbete eller typ gymnastikhoppning för Ullis, sen imorgon så är det banhoppning. Och sen, sen gott folk, SÅ ÅKER JAAAAG! :D

Zento har ngn konstig sjukdom :s

Zento har fått någon konstig sjukdom eller typ bett, idag närr jag red så gick han och tryckte ner nosen i marken för att det kliade på den.... Det är skumt :s

Har någon hört talats om detta förrut??

soooool

Det är såå fint väder ute! Så fint väder att jag skippade sista lektionen för att hinna sola en stund..... ^^

Jag hinner som vanligt inte skriva, men ehm, ikväll kommer Lizzie så det blir trevlans :)

RSS 2.0