<3

What am I to you
Tell me darling true
To me you are the sea
Vast as you can be
And deep the shade of blue

When you're feeling low
To whom else do you go
See I cry if you hurt
I'd give you my last shirt
Because I love you so

If my sky should fall
Would you even call
Opened up my heart
I never want to part
I'm giving you the ball

When I look in your eyes
I can feel the butterflies
I love you when you're blue
Tell me darlin' true
What am I to you?

fortf. ingen internet :p

Jag har inget internet som vanligt... Det är inte alls bra. Fast det är ändå väldigt skönt, lite mindre saker att tänka på.
Jag skall snart se om jag kna masa mig ner till stallet och rida ponnysarna, får väl se hur det blir med det.
Har i alla fall gjort engelskan som vi har till imorgon halvt, bättre än vanligt i alla fall :)

Jag skall se om jag kommer in på internetet ikväll, så skriver jag mer då ;)

åh<3

åååh, mina teoribarn var världens sötaste idag! I första gruppen så var det bara nya, alltid lite jobbigt eftersom ponnysarnas ben oftast är längre än vad dom är. Gick igenom lite regler och sånt i stallet, dom var duktiga i varje fall även om våra jättelika d-ponnys skrämde dom lite.. ;)
Sen kommer vi till det bästa av allt. Mina gamla teoribarn. Nu när jag hade haft dom små rikiga minisarna innan så märkte jag hur otroligt mycket dom har lärt sig, helt sjukt! och nu efter sommaren så har dom fått lite attityd också, så jäkla duktiga dom är! Jag är faktiskt lite stolt :)


Zento har bitit sönder sitt bett så att han har fått ett sår i sin mun. Fett onödigt tycker jag. Så det blir till att rida med tyglarna i nosgrimman imorgon, åh hej och hå!
Vad tycker ni om för bett?
Doris gick som en klocka idag, så jäkla fin! Blev glad, glad, glad över detta :)

Jag och Emelie red på tripp idag, till kanalkiosken och köpte glass, gilla, gilla!

jag är pigg

Jag kan inte sova trots att klockan är tjugo i fyra :( vad är detta för något?
Kan väl räkna upp vad jag skall göra imorgon då, för jag har ju inget att skriva om...
Jag skall:
* Ha teori, två grupper på morgonen.
* Rida Zento
* Fixa Zentos monster-man.
* Rida Doris.
* Rida Kora?
* Fixa allt annat i stallet.
* Titta på Alias :p

Låter som en ganska bra dag tycker jag, en lördag, precis som vilken lördag som helst!

och jaa, det skall bli en frågestund där man kan fråga vad man vill och ja jag skall skriva om mina vänner, sluta tjata på mig, jag planerar för det ;)

sie
Saknar mina bästaste vänner ocksåå :/

;)

just nu är jag uppkopplad på vår grannes internet, är det olagligt? Aja, dom får skylla sig själva om dom inte har lösenord... :p Klockan är snart halv fyra på morgonen och jag har precis anlänt till min säng.
Har tillbringat kvällen med fina flickor hemma hos Johanna, sedan när jag kom hem så var jag tvungen att titta på Alias lite ;)

Internetet är segare än någonsin så detta inlägg blir kort...
Hursomhelst så var min häst jättejättepigg idag när jag red ut! Det var lite kul, för igår när jag hoppade så var han först seg och sen exploderade han... Men fina språng blev det i alla fall!

Godnatt!

Jag har inget internet!

JAG HAR INGET INTERNET.

skolaaaa

Nu skall jag bege mig till skolan like usal. Det är inte så roligt att gå i skolan :( Men, får tänka på ikväll istället, tagga malmöfestivalen jaa dååå! :)

ingen tid

Jag har ingen tid, som vanligt. Gud vad vårt schema i skolan är fruktansvärt, det är helt vidrigt. Idag hade vi fyra lektioner innan lunch. HUr tror dom att man skall kunna koncentrera sig så länge? Det är sjukt orimligt, även om lunchrasten inte är min favoritfas av dagen så är den ändå välbehövd!
Hoppade GB för Ullis idag, gick bra, han fick till och med hoppa större idag, enstaka hinder på 120, och det gick bra det med, ngt stopp bara men det kändes ändå jäkligt bra. Svår, svår, svår är han :(
Imorgon blir det malmöfestivalen, NRJ in the park, yey, Elso längtar!
Oskar Linnros spelar på torsdag, tagga, tagga!


Red ut på finisponnyn idag! Super kul tyckte han det var med alla löv som blåste kring benen på honom :) Han tror typ att han är med i Sagan Om Ringen haha, helt galen, galopperar så fort så han inte hinner vara rädd för allt som nästan äter upp honom, positivt ju!

Lever du, eller överlever du?

Fyfan. Jag vill inte gå i skolan. Allt känns jättestressigt, känns som vi har typ tusen deadlines och Arbetsområden. Schemat är piss och jag är allmänt sur. Haha.
Hästarna var i alla fall bra idag, känns att tiden knappt räcker tid när man både går i skolan och rider tre hästar om dagen, men det är ju så roligt :) Denna veckan är fullspäckad av roliga och hemliga saker!
Imorgon är det hoppträning, ALL IN som vanligt, jaaadååå!


Jag hatar bilddagboken btw.

tihi :)

Kommenterade just en jättelång kommentar i Alex ena blogginlägg, tycke det var roligt av mig, jag anser att jag har börjat få lite humor ibland faktiskt haha ;)

Nej, jag borde verkligen sova, skola imorgon ju! Godnatt!

skola :(

Imorgon börjar den dumma, dumma skolan örk :( Inte alls sugen, men det känns ändå lite, lite roligt kanske. Pyttelite... Kanske.

Vet ni vad förresten? Idag när jag duschade så såg jag att jag har lite grön färg kvar i håret, haha, blev lite nostalgisk där ett tag... :(


saknar.. :(
menjagkommerjuväldigtsnart,snarareännitror...

Bildbomb på en finis ponny:)

Jag har inte haft något internet, men nu har jag det ;)

Bilderna som Daniella fotade på Zento!

Det var inte riktigt alla bilderna, men jag orkar inte redigera fler + att internet är segt som attan!

skjortgalen :(

Jag har ett ny ha-beroende. Jag är helt galen i skjortor (igen) det är helt sjukt, ju fler jag köper destu fler vill jag ha känns det som. Köpte två stycken idag, en peak performance och en Gant. Mamma tycker det är jätteonödigt, och jag förstår henne, för jag har minst tio stycken skjortor nu. Fast jag skall slänga min Odd Molly, så då blir det en mindre i alla fall ;) Min garderob är förresten kaos, igen... suck.

sol!

Solen skiner idag, för en gångs skull! Nu skall jag snart bege mig till Malmöstad, vi hörs senare!

Laddar upp alla bilder senare ikväll :)

Jag vill tävla :(

Varför, varför varför finna alla tävlingar i typ munka ljungby när jag inte är där? Det är hur ologiskt som helst att jag skall behöva sitta här hemma när jag både vill jobba och tävla. Och det värsta är att Zento måste verkligen tävla nu, var jättelängesedan sist! :(


Bild från förra tävlingen....Skabersjö Trikem cup

Doris och Zento smakprov :)

Jag blev fotad idag av Daniella på båda ponnysarna :)
Imorgon kommer resten av bilderna, men här får ni ett smakprov i alla fall!

Zento :)

finaste ponnyn <3

Doris :)

Sötnos :)

kräftskiva!

Hemma från kräftskiva på SFRK nu, var mycket trevligt!

massa spökhistorier om ihjälfrysta sälar och lik i plastpåsar, haha! TAGGA ÖVERNATTNING NU SNART! :D

:(

Förlåt älskade ungdomssektion för att jag skäller på er hela tiden, ni är bäst ♥

;)


Kan ni gissa vem detta är?

hiss!

Hiss till Martina och Galen som nu är helt frisk efter skadan. Martina har ridit honom nu i ett par månader, och alla jag har pratat med säger att han är så mycket mjukare i munen och mycker mer genomriden!



Superfina!

god gave to me the gift of song so I dedicate this on

Sitter i min ensamhet och spelar gitarr och sjunger med min stackars hals som dör vilken sekund som helst.. Men men....


It's a typical Savannah day,
so I take my guitar to the park and I play.
Sitting up under the live oak tree.
The strangest feeling came over me,
I wanna go where the mountains are high enough to echo my song,
I wanna go where the rivers run deep enough to drown my shame,
I wanna go where the stars shine bright enough to show me the way.
I wanna go,
Where the wind calls my name.



You don't love me anymore

regn,regn och lite mer regn.

Jag är jättearg. Vilket som är ovanligt faktiskt. Red ut Zento idag och han var gladast i världen :) Sen red jag Doris och hon var galen, självmordsbenägenhäst.se.
Och regnar gör det också. Som fan. Så deprimerande. Ikväll skall jag träffa en person som jag egentligen inte vill träffa, man han sa att vi skulle ha serious talk, så då får vi väl ha det då. Ish,ish. Hungrig är jag också, har inte ätit något sen frukost. Inte bra.

Sakna, jag vill ha sol och värme och sommar 2011 :(


Emelie :D

Nu skall jag till Emelie och sova där. Supermysigt! Längesedan vi var hemma hos henne ju! Som vanligt skall vi äta massa saker och bli äckligt illamående ;)

Vi hörs imorgon för nu måste jag skynda mig!

regn :(

Herregud, vart kommer allt vatten från?? Detta är helt sjukt, det har regnat såhär tre dagar sen i fredags. det är inte okej. Min ponny blir jätteblöt :( Dessutom så har han redan börjat få vinterpäls precis som förra året så han blir svättig jättelätt, vilket resulterar att om man lägger en regntäcke på honom så blir han dyngsur inifrån också... Detta eviga dilemma.
Vad händer idag då? Jag har nästan ingen feber idag, 37,6, vet inte om det räknas som lite feber, men jag k'nner mig mycket bättre idag. Så jag skall ner och rida Zento och Doris. Funderar på att tigga skjuts av någon ner till stallet för jag kommer vara allt annat än torr när jag kommer ner till stallet, är ju liksom sex km dit..

Jag såg nästan klart säsong ett av Alias igår, är helt kär i den serien alltså. Fattar inte att den inte är stor här i Sverige. I USA så blev den super super stor när den kom ut, och den är helt grym!

Så, nu skall jag ner och försöka äta något, har ingen vidare aptit eftersom mitt smaksinne har lagt av.. Inte bra, hörs sen!


UNDERBART!

Var finns alla tävlingar egentligen?

Var finns det tävlingar? Jag hittar inga alls! Det är bara klagshamn nästa helg och jag hatar klagshamn så dit tänker jag inte åka. Det finns liksom i perstop och munka ljungby och åsby, men vad hjälper det mig? Det är för fan mer än tio mil dit. Herregud.
Jag vill ju tävla, och inga pay n jumper hittar jag heller, det är någon nästa helg, men jag har glömt vart...

Zento längtar också efter att tävla, det vet jag :(

bloggdesign



Solariumbrud

Jag kom nyss hem från cancergrillen, och tro det eller ej, jag har inga värmeutslag för en gångs skull. Jag får ju nästan alltid mer eller mindre röda utslag som kliar och svider så man håller på att bli galen. Men idag så har jag sluppit undan det, kan ju iofs ha och göra med att jag har grundat brännan ganska ordentligt när jag var i Grekland.
Dessutom tror jag nog att man får ganska mycket färg om man skulle ligga i solen mitt på dagen i några timmar, men ja, som sagt, det har jag inte tid med, därför får det bli solarium istället, hur farligt det nu än kan vara... ;)

meningslös dag

Detta är en totalt meningslös dag. Den är händelselös dessutom. Jag har mockat, ridit, mockat, ätit. Och nu skall jag enr och mocka, sen rida, sen ta in hästarna. Som sagt, totalt meningslös dag. Igår regnade det floder, vilket som innebär att en del av våra hästar är lite sjösatta ute i sina hagar...
Det är väligt konstig stämning i vårt stall, det är inte så roligt faktiskt. Känns som om man inte vet vart man har någon. Men, bara ett år kvar sen flyttar jag hemifrån :)

Och nu skall jag också flytta, men bara till köket.


Hörs senare :)


Fick denna mejlad till mig innan, jag själv på ett mynt? Vad betyder det haha...

Malmö City Horse Show

Jaa, idag var jag och Emelie och gjorde malmöstad osäker. Tro det eller ej, men det regnade faktiskt nästan inte alls när vi var där. Idag var det terrängen, och om jag var lite anti nu så är jag jävligt anti efter detta, hah. Det var helt galet segt, det kom typ en häst och hoppa ett hinder var tionde minut, seriöst alltså. Och dessutom så var det en häst som gjorde som jag tror att jag skulle göra om jag red fälttävlan, gå omkull. Det var inte så mysigt att se på, och ja, alla blev helt galna när den hade trillat och låg kvar. Det känns som om detta som jag nyss har skrivit var rikigt onödigt att skriva. Fett meningslöst haha.
Imorgon, ja vad händer då? Jo jag skall jobba, precis som idag, kvart i sex imorgon skall jag upp. MYYYS. Dessutom så skall jag nog rida cias ponny imorgon, och kora, och nutella och min egen. Och ja, känns som min dag kommer bli mysig. Hoppas att det har slutat regna bara..Det är fan en hel pool på vår gårdsplan, inte bra.

Här kommer två ohärliaga mobilbilder från tävlingsplatsen ida, enjoy. ;)

fin häst!


vit gojja har dom på benen också... Nästan allihop ;)


Denna personen stod och predikade på gustav om något femenistiskt grejs, Emelie sa att hon var känd, så hon får också vara med här... Mona tror jag hon hette haha :P

Denna röda tant såg vi på södervärn idag, hon var helt läskig, hon hade precis allting i rött, det kvitta vad hon tog upp ur sin väska så var det rött! Riktigt random typ ;)


:)

Det regnar och oskar och det kommer kunder på min häst om en halvtimme! HÅLL TUMMARNA!

:(

Stress,stress,stress, har typ tusen hästar att rida och ingen tid, buhu :(

Har sjuuuukt mycket att göra...

Jaha, är det någon som är förvånad över att jag inte har uppdaterat idag? eh nej, jag är sämst på att blogga när jag är hemma, särskilt nu när jag är i stallet från åtta på morgonen till tio på kvällen, oh hej och hå.
Ringde och pratade med Sven Inge innan, ang. Doris. Jag fick som jag ville till slut ;) Men, nu skall vi se om Cia kan reda ut alla andra problem kring denna häst, det är minst sagt komplicerat.
Imorgon klockan tio skall jag hoppa GB för Ullis, skall visa honom för kunder på fredag... Känns minst sagt otryggt med tanke på att jag red honom typ 20 min i morse och när jag vet att han är så ful på hinder och stannar. Hmh, finns väl en anledning till att det är jag som sitter på den med.
Red Doris i morse med, hon gick mycket bättre idag, hon var väl lagom mör efter gårdagen :P
Zento visades även för kunder idag, tänker inte säga vilka, för det kan ni får gissa :)
Tog och longerade Kora i pessoaselen innan vårt styrelsemöte också en stund, hon gick fdaktiskt rikigt bra. Finaste lilla hästen! Skall nog ta ut henne en sväng imorgon med, kanske ner och trimma på LV4 en stund. Där är så fint där i morgonsolen, så jag tänkte kanske rida henne en sväng innan jag skall hoppa GB, får se imorgon!
Känns dessutom som om jag har mer att göra i stallet här hemma än när jag var och jobbade, nej men seriöst, har hur många hästar som helst som jag kan rida om jag vill. Imorgon skall jag bla. rida Lizettes häst innan vi skall ut, för imorgon är det ALL IN som vanligt tihihi :)

Känner att detta inlägget var totalt meningslönt, hahah ;)


FINA PONNY! <3

zzZZzz

vafan är det för mening med att vara lediog om man ändå vaknar klockan sju?? Suck, seriöst alltså, jag som ändå har mörkgardiner och allt haha.
Jag måste dessutom fixa mig för att vi skall iväg och fixa bankkort till mig eftersom jag har tappat mitt.... x)
Skall rida Zento och förmodligen Doris också i eftermiddag och sen är det pegasusmöte också, och ja är kioskhuvuden pegasus är vår undomssektion. Jag vet att det är fulast i världen men det har varit så jättelänge!

Vad skall ni göra idag?

Mejl angående veckans inlägg!

Har fått lite förfrågningar här om jag inte kunde börja med veckans blogginlägg igen, och visst kan jag göra det!
Så tre personer har tyckt att inlägget courage borde få titeln som veckans inlägg så here we go!


svulloooo

Har nyss tryckt i mig massa godis och jag var inte ens sugen.... Fett onödigt.
Godnatt alla fina bloggläsare!

Hemma bra men borta bäst

Ja, det är väl så jag tycker, hemma bra men borta bäst? Det är inte så svårt egentligen förstår ni, för att jag har alltid varit så att jag tyckte om att vara ute och fara och flyga. Kom nyss hem från UM gick väl okej om man säger så, hatar jävla psykologer, förstår verkligen inte vart dom vill komma med sitt liv, sitta och lyssna på andras problem när det känns som att det är dom som har störst problem själv, helt allvarligt? Fett onödigt sagt. Aja, mamma lagar mat så nu skall jag hjälpa henne med det. Sen ikväll skall jag baka och sen titta på Alias med min fina familj :)

Till alla stallfolk där ute så var det mycket trevligt att se er igen!



Jag saknar er alla där borta i min andra familj :(

Jag och Annika har städat!

Jag glömde ju säga att jag och annika har städat, jätteduktiga har vi varit! Annika har rensat sin garderob och den blev väldigt fin till slut :)
Nu är klockan ett om en minut så snart kommer min mamma, fan också...
För tillfället tittar vi på något konstigt program om en som försöker sluta röka, och ha är typ sämst ;)

jag åker snart hem!!

Jag åker seriöst snart hem, det är fan inte kul alls, vet inte rikgt vad jag skall bli av.
Och ja, jag måste till undomsmottagningen mitt favorit ställe direkt när jag kommer hem. suck. Hatar verkligen det.
Menmen, är man klantig så är man.

Traktor:)

yey, jag och Isabelle målar från traktorskopan på jobbet, mycket snyggt;)

en lagom söt bild på spike, även kallad polski! Denna lilla varelse håller på att fixa vår lägenhet (se där bak) och han är även sjukt skum. Han typ stack in huvudet genom fösntret till mitt och isabelles sovrum och skrek hohoohoho godmorgon! Han ockuperar ävcen dushen i typ en halv timme så att ingen annan kan ta sig in i badrummet. Något han även sysslar med är att fiska, så han försöker bjuda oss på fisk hela tiden, och härom kvällen  när familjen var iväg så hade vi det lite mysigt uppe i huset så kom  han med ngn skum hembränd vodka. Jäkligt skum är han ;) Och han har sett mig... I bara handuk... Typ... Pinsamt.

Jag smsar, Annika kör och Isabelle yrar, fan va kul vi har på vårt jobb tihihi :)

Elso har tänkt...

Jag hagr kommit på en sak, jag hatar att blogga. Men jag måste ändå ha en blogg haha, fett onödigt egntligen. Men men! Måste också säga att jag har världens finaste vänner (mest tänkt mot de vänner som inte håller på med hästar, men självklart är alla fina) som accepterar att jag ungefär spenderar 90% av min fritid med en hög håriga monster.
Yey, thats it.

Jag och Zento igår by the way :)

HITTAD!

yey, jag har hittat Annika, eller ja, Annika har hittat mig rättare sagt.
Nu skall jag sova och fan, hörde precis att Kalle jamar utanför dörren.
Åh, jag hatar katter. Nu kom Alex också, tur att hon inte är en katt.

Annika är borta :(

Jaa, seriöst, var fan är hon egentligen? vem vet? Inte jag i alla fall :P

Munka pizzeria (Y)

Jag och Isabelle fick för oss att vi ville ha mat. Riktig mat. Så vi ringde till chefens fru och sa att vi ville ha kvällsmat, det hela slutade med att vi satt i Annika Herrs bil med Lina. Och jag säger bara herregud, vilken resa. Dom är ju fan inte kloka någonstans, medans Lina sitter och babblar om att det är flugor i hela bilen så sitter Annika och skriker på Lina som skriver sms samtidigt som hon kör, så jävla sjuka i huvudet. HAHA!
Nu sitter vi här och har krängt munkasallader och är lagom mätta.
Mitt håriga monster får vila idag eftersom  han dödade min tumme igårkväll, ajajajaj.


Whata Freck Boon Us


Tummen urled :(

Faaaan min jävla tummjävel är urled, gör svinont. Min häst bockade så trycktes min tumme bakåt, det gör så jävla ont :(

Jag Belladonna igår














(Bilderna är klickbara)


Finaste Belladonna!


buse

Jag är en liiiten jättebuuus!

RSS 2.0