kuskahus :)

Ja, nu sticker jag till kuskahus igen, som vanligt!
skall bli riktigt mysigt faktiskt.
Som lovat kommer updaten bli som vanligt igen nu.
Önksa oss lycka till med att köra det, frö vädret suger hårt. :(

fina bella i somras <3

En liten parantes

Som en liten parantes ur min bloggpaus så passar jag på att lägga upp två oseriösa bilder på mig som jag nyss fotade.
Vi hade ju som sagt dans och lärarutamaning, sjukt awesome!



jadå ;)

bloggpaus... :(

Hej, måste tyvärr ha bloggpaus, då vårt internet har lagt avv så jag måste ha de mobila och det är segt som fan att blogga då :(

Hoppas ni står ut... :( <3

Lussevaka for the win!

Jag känner att min blogg blir lidande av allt mitt festande. Det är fan inte okej.
Jag kan ju säga att jag sovit två timmar inatt. Bättre än inget, men ändå.
Tänkte berätta om gårdagen strax. Måste bara ut med dogen först. Wie. Vi hörs.

haha?

Danni är vilse med sin mamma i Håslöv av alla hålor? Lyckat, eh nej... Hoppas hon hittar hem snart för jag vill till ica :(

tekninkdag -.-

Hela min tankeverksamhet håller sakta men säkert på att havrera. Jag är grymt förvirrad och i brist på bättre idéer satte jag mig här.
Vad skall man säga om dagen? Teknik från 20 över åtta till två. Jag är ju inte alldeles överdirvet teknisk så det är säkert bra för mig.
Blir så trött. Det är kadriljträning idag, det är kadriljträning ikväll, det är kadriljträning imorgonbitti, det är kadriljträning imorgon klockan tre, det är kadriljträning imorgon klockan fem, det är ingen kadriljträing, det är kadriljträning någon gång, jag vet inte när det är kadriljträning. Detta är Mats Westberg förvirring på hög nivå.
No matter what.



Den hårige på bild igen! Snart kändis här på bloggen ju!

idolkväll hos danny ikväll, MYSfaktorn är skyhög:)

fixar inför Nobelmiddag!

Sitter hemma hos malin ovh fixar mig inför nobelmiddagen i skolan! Sjukt mysigt, et snar ute och vi lyssnar på julmusik. AWESOME. Är taggad som attan! Längar till helgen som kommer att bli bäst :)

Fredag: Idolkväll hos Danny! (som dock inte vet detta ännu;)
Lördag: Fest hos älsklingsmalin!
Söndag: Först julshow sen LUSSEVAKA!

TAGGA!


har dock inte fixat håret än, men aja ;)

ååh :D

Minns ni denna hästen? Så sjukt underbar den är... Stod hos sven inge nu när jag var där och jobbade senast. Riktigt riktigt trevlig att rida och hoppade som en katt. Helt fantastisk häst alltså..
Hollänsk är den.. Vet inte så mycket om den, men ja, fin är den!

Hittade nyss denna bilden på facebook. Åh jag saknar :(


finisen <3

elso lagar maat :D

Jag har nyss lagat värsta middagen här och allt. jätteduktigt!
Jag och Danny har jobbat på vår satans Nelson Mandela presentation hela dagen typ.. "Ska vi snickra??" HAHAHAHAH. Torr humoor, endast danni fattar ;)

Handy var grymt fin idag. Kul!
Nu hinner jag inte skriva mer, men jag kan ju säga att båda mina föräldrar har fått utfall på mig. Varför liksom? Haha

wiie

Var nyss och snackade med Katarina, eller ja, jag sjöng och mamma snackade. Fick hjälp med frassering och sånt, heter det så? aja, var i stan med mamma också, mysigt faktiskt. Hittade massor av saker, bla. en kavaj, två klänningar och sånt. Rätt chill för mamma betalade kläderna inför Nobelmiddagen + kavajen.
Köpte även present till min älskling. Malin då alltså, hon fyller ju snart femton år och sånna grejjer ;) Hoppas att det blir bra, hittade dock inte det som jag tänk från första början, men ja, detta blir nog ändå bra...  :)

Sitter här och har nyss fikat lite, borde bestämt ta och ge mig ner till stallet och rida och fixa till Handy... Är sjukt trött bara.. aja, nu får jag sätta fart!


är ju som sagt skjortgalen, har hittat två skitsnygga som jag vill ha... Men de är inte direkt billiga, och med tanke på att jag har typ 15 olika stycken skjortor som jag aldrig använder längre så känns det olönt. Typ.

buhu :(

Intre, inte, inte okej att jag inte har hunnit/kunnat blogga :(
Nu skall jag i alla fall till stan med mamma (!) Det är snöstorm ute, men det skiter jag i ;)
Igår var en helt okej dag. Var först med Danny ute vid hennes stall och red på hennes håriga femgångare. Haha. Jag har ridit islandshäst på riktigt för första gången i mitt liv. Intressant.
Sedan var det filmtittning med Julia, innan det bar av till gården på kvällen. Kakan är dum :(

Nu måste jag kila, vi hörs sen!


Bild på Prud den hårige.

Vvvvinterland

fasiken va kallt det är! Man blir fan en isglass bara man går utanför dörren juu..

Jag hinner inte skriva så mycket, men jag kan ju säga att jag har satt mig på röven på isen fem ggr idag, varav två var när jag stod still. haha lyckat.

Min häst var en riktig pärla idag, supersuper var han! Men, som sagt så har detta jävla vädret ställt till det en del för mig, för vår tävling bli förmodligen inställd på söndag.. :(

Stötte btw på Olbers själv utanför ica, så nu skall jag tydligen dit på söndag och sjunga waiting on the world to change.. haha gud.

RSS 2.0